Jornada esportiva

Dissabte passat al matí, es va realitzar una jornada esportiva a la nostra escola, ja que coincidien jugant els equips de futbol i bàsquet de La Canaleta.

Primer va estar el torn dels nens i nenes de l’equip futbol que jugaven contra els nens i nenes de l’escola Cèsar August de Tarragona. Va estar un partit molt interessant perquè tots dos equips tenien un nivell molt igualat.

Finalment va arribar el torn dels nens i nenes de l’equip de bàsquet que van jugar contra el Club Bàsquet El Morell. Encara que els contrincants eren un parell d’anys més grans, els hi van posar les coses difícils i van fer un gran partit.

Tots dos equips van demostrar, que partit a partit són capaços de posar en pràctica tot el que els seus entrenadors els ensenyen, entrenament rere entrenament.

Amunt Canaleta!!!

 

Laura C.